22 April 2010

Anak-anak penawar dukalara..


CHACA/EMY/ADIK-
Nama sebenarnya Nuremy Shalieza. Anak abang sulung yg kedua. Cutenya rupa diakan. Kata bapaknya mcm rupa kiter masa kecik....poyo jer..(dlm hati cutenya aku !!!)
AIRIL/AYIEL-
Nama sebona Muhammad Airil. Cute kan dier ni. Dah bosa mesti jadi rebutan para gadis. Mama dier ni lah ibu susuan arwah Faris Aiman. Dia suker jerit-jerit manjer.
QIES/NININA/ERICHA-
Sapo tak kenal dier ni. Anak blooger terpemes seantero Papua New Ginea. Sebab apa muka dia somel mcm Oyuki ...(rahsia la). Hanya mamanya yang tau.
DILLA/KAKAK-
Nama kat surat beranak Nuradila Amani.Anak abang sulung pertama. Dia ni masa kecik dulu muka macam Nora Danish. Geram tengok. Dia ni tak pernah ponteng pigi skul. Sangat rajin dan mempunyai suara ala-ala Doreamon..ang..ang..ang..
FARRA/KAKAK-
Nama dier Farra Najihah. He..he satu-satunya anak dara saya. Hantu cerita cartoon. Katun Power Puff Girl adalah fanatiknya. Adoyaiii..

6 ulasan:

Mama Qiestina berkata...

wakakakkakakaka ku tak menahan ninina anak femes blogger muke camm oyuki tu tak menahahnnn..

adoiiiii gelak gile aku baca entry ni.seme muke dah syomel gile kena edittt..

Mama Farra & Faris berkata...

kretip tak haku...

haku nak wat poll ni..tp terkial-kial

Mama Qiestina berkata...

poll guna nuffnang ka???

buat je pastu tempek guna html code tuu..sonang jooo.

Tanpa Nama berkata...

permulaan baik... cuma kalau boleh jgn bagi data detail sangat fasal family. BAHAYA!!!

BOSS baba

Mama Qiestina berkata...

yooo jgn details sangattt..

betul3x

Kaseh NazLieza berkata...

comel yomel da bomb...ehehehe