17 Jun 2010

Untukmu Aiman...





Salam..

Minta maafla kekawan sumer...since laptop kita kena demam campak mmg tak dapat nak update my blog..ni pun pinjam mama qiestina punya lappy..guwamm..guwamm..!!!!

ni nak update la citer balik kg tuhari..
sempena cuti skola kami seminggu alik kluang.
kami pegi ziarah pusara anakanda faris aiman kesayangan kami...
pastu kami buat kenduri akikah utknya.





'Rumah' Aiman ku Sayang

mama & baba miss u so much....


mama + baba cantikkan umah aiman...

semoga damai di sana wahai penghuni syurga....

*mama & baba semakin kuat dan tabah kerana mama baba tau aiman bahagia disisiNYA*

:)





farra & sepupu kawan bermain, diela anak abg yg sulung...
kalo ninina ngan ayiel ade ni lagi riuh umah atokkk...





carik kambing. utk akikah.comel :)



suasana kenduri kat umah mak & abah kluang...meriahh org kg datang rewang...
kat sini semenya org jawa.




menunya nasi ambeng!

sodappp tau.sekali dapat makan suree nak lagi....






pak long tengah potong kambing bby faris aiman....


baba dah teroor dah belah kelapa....


tahlil,terima kasih semua yang datang....


lepas penat penat kenduri kami sekeluarga pegi berkelah kat gunung belumut pulak...

farra sukeeeeeeeeee sgtlah dapat mandi gunung ngan sepupu2 diaa.



amboihhhhhh.....adek chaca pon mandi samalaaah...



cucu cucu sorgaaaaa berendamm sakan....

rugiii wooo ninina ngan yayiel tak ikotttt...ahahah..kasi jelesss...

tar

dan mengakhiri coti coti malaysiaa kami, sempat lagi jenjalan melaka & stay kat hotel meridien...oklaaah hotel ni 3 star....berbaloii baloiiii...dapat gomen rate pulakk tuu...




bekpesss & nak g zooo..babaiiii....letih daa nak update gambo.....




okayyy..
ninina dah mintak laptop dia alikkk...kedukuttt arrrrrrr..takpeee takpeee...
mak ngah tamau kawan...



niteeeeeeeeeee!


5 ulasan:

Mama Qiestina berkata...

ini entry macam macam2 namanyaaa...

sedey sukeee seme ado...
annti ar mak ngah qies dtg uma agiii ..jgn majukkk tauu..

Kaseh NazLieza berkata...

semoga rohnya dicucuri rahmat...

akk sedap tu nasi ambang..dh rindu nk mkn...uhuuuu

Mama Farra dan Faris berkata...

nasleza mmg sodap..bebaloi2..

Mama Farra dan Faris berkata...

makude..tq pasai entry ni

nieda berkata...

semoga roh Aiman dicucuri rahmat..al fatihah..