18 September 2010

SuRprise!!!! Happy buFday To Me..muahahha

Salam Smuer...

Agaknya ramai yg tertanya naper aku tak update blog comel aku

(ceh adaker orang tanya ..muahhahha)

Pertamanya kerana tahap bz luar biasa bulan ni..

(ceh ! mengalahkan YB )

Bukan apa ...

Dahla bz menjak bukak skola...ngan exam..marking ketas peksa budak-budak..

Aku ni ngaja BM...

bila baca karangan budak nak marah ada..nak ketawa pun ada...

(adakah salah aku yg ngajar )

bukan senang jd cegu...dulu aku rasa senang jer jd cegu..

bila dah jadi padan muka aku..

adoi peningnyer...


(nasib baik tak terlibat ngan UPSR)

taun depan turn aku pulak ker jd guru taun 6


(ala janganla...aku br jer posting..budak mentah lagi..(budak ker..dah tua dahh..)


Yang kedua..kan raya...so jalan-jalan seluruh alam..

banyak nya open house n owang kawen...so aku pun bz menghadirkan diri..

Kadang-kadang aku rasa badan aku ni dah naik berkilo-kilo..

Dari tingkatan 5 dah ada azam nak turun berat sampai 46 kilo dah masuk dkt 20 taun pun berat tak turun-turun..

sama jer..muahhahha..

Aku timbang masa bufday aku baru ni pun still 52 kilo...

bila nak slim melim nih..

Bila citer pasal bufday yg dah berkurun pd 16 September (Hari Malaysia) ..


tak sangka ....


dapat surprise dr pak we kiter..

(abe kiter laa)

tq lalings..

taun depan bg prezen bestt lagik tauu..


(ni bukan nak menunjuk ...


just suka-suka jer wat hiasan taw..)








apa ada kat dlm kotak satu lagi tu BIORLAH RAHsIA...

tak puas hati..???

Ala janganla...

Bukan selalu..

okla..


Tata

3 ulasan:

Mama Qiestina berkata...

weeeeeeeeee beshnya mak ngah pat adiah habib jewelsss tuuuuuuuuu!

rantai beskal eh pak ngah kasi tu?

Suliana berkata...

hepi besday kak!! tu mesti gelang tu kan? hehe

Mama Farra dan Faris berkata...

mama qistina salah....

muahhahha..


suliana memang pandaiiii...........

bijak...