30 Julai 2010

Bertemu Idolaku..

Salam...



Selalu aku dapat tengok idolaku ini hanya di tv, majalah, buku-buku dan vcd tulisan dan ceramah beliau. Setiap kali hati aku sedih dan kusut pasti akan tenang mendengar ceramah beliau..



Alhamdulillah, akhirnya dapat aku bertemunya secara live. Memang beliau seorang pakar motivasi yang hebat. Semua orang tahu rasanya keistimewaan beliau dalam memberikan motivasi. Pasti aku tak kering gusi bila mendengar ceramahnya. Ada lawak, tauladan dan keinsafan dalam setiap butir bicara yang diucapkannya. Mampukan aku menjadi insan sehebatnya dalam mendidik anak bangsaku di sekolah ?



Antara nasihatnya yang tidak dapatku lupakan ..



1) Cuba bersihkan hati kita, maafkan semua orang, insyallah mudah rezeki datang dan urusan kita akan berjalan lancar



2) Setiap bangun pagi berdoalah... semoga hari ini akan lebih baik dari hari semalam...


Itulah Dato' Dr. Fadzilah Kamsah






Gambar-gambar ini adalah sewaktu beliau memberikan motivasi kepada para usahawan dan bakal usahawan yang ingin berjaya seperti beliau. Beliau adalah salah seorang penulis buku-buku ilmiah dan motivasi STORMREADER.
Aku ni tukang selit jer :)








Antara buku-buku tulisan beliau. Selain itu banyak buku-buku yang amat menarik hasil tulisan Ustazah Siti Nurbahyah, Ustaz Zamri, Ustaz Zahazan, Ustaz Ismail Kamus dan lain-lain penulis yang terkenal.

PESANAN PENAJA .........

Jika anda ingin mendapatkan buku-buku tanpa perlu bersusah payah ke kedai, nak cari n nak bayar parking lagi... anda boleh terus ke kedai buku online KLIK JER KAT BELAH SIDEBAR BLOG AKU NI..

panas trus sampai ke pintu rumah anda..


'MEMBACA ITU JAMBATAN ILMU'


Wasalam...

6 ulasan:

Mama Qiestina berkata...

whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jupe dokter fadzilahh kamsah tuuuuuuuuu..i liokeee!

sempat agi ekoo promote yaaa stormreaders.baguih no!

Kaseh NazLieza berkata...

wah...sonok kak dpt jumpa idola live..

Mama Farra dan Faris berkata...

mak uder..

yolah..sambil menyemam minum air skali...

mari membaca

Mama Farra dan Faris berkata...

nazlieza..

tq...memang bestlaa..

2 jam dengar ceramah rasa tak puas..

kak mas berkata...

akak pun peminat fadzillah kamsah jugak. suka dgr ceramah dia. tk boring dan mengesankan.. :)

~HaNaFiDa~ berkata...

SYABAS... Anjakan paradigma tu... Nak jadi best join org Best!!! Betui tak??? Teruskan perjuangan...