31 Januari 2011

SAPA NAK ADIAH FROM FARRA..??

*Entri melekat sehingga 31 Januari 2011 , sila skrol bawah untuk entri terbaru*




SALAM..


HAPPY BIRTHDAY FARRA...



ermmm...cake yang yummy !!
Farra dah 7 taun tau mama..bila lagik nak kasik adik..he..he


With babanyer yg takmo publisiti...hahhaha..
Tq Baba sbb blanja Farra makan kek..len kali blanja lagik tau..
Jangan mara-mara nanti cepat tua..




With mama.. sama tapi tak serupa....pebenda tuh !!!
Mama kita ni sporting tau..
(puji-puji ni ada udang disebalik mee ke)
Farra nak ucapkan tima kasih pada semua yang bagi prejen n wish....

.
.
.
.
.


FARRA NAK BAGI HADIAH PULAK...

(RM50 cash atau barang baek x 2 pemenang)


SOKLAN :

1. APA ADA DALAM KOTAK HADIAH KAT ATAS TU...??

2. REKA WISH HAPPY BESDAY UTK FARRA..


SYARAT-SYARAT :

1. Semua orang tak kira sedara mara pun bole masuk kecuali En Baba.
2. Siapa yang paling tepat jawab DAN kreatif di kira pemenangnya.
3. Keputusan adalah muktamad. Segala rayuan tidak akan dilayan.

4. Tarih tutup 31 Januari 2011.


SELAMAT MENCUBA...

10 ulasan:

Suliana berkata...

apa dia yek.. teka juga la.. tabung barbie.. hehe..

hepi bday fara!! moga jadi anak yang solehah, belajar rajin2!! tak kreatif la kak, tapi ikhlas dari acik ni ha :-)

NaDia CoMaNeCi berkata...

da join GA... ;)

http://nadiacomeneci.blogspot.com/2011/01/ga-besday-farra.html

bella mike berkata...

1.hehehe..nak teka nak teka jgk bole x..hehe..ermm..kotak petak mcm MUSIC BOX yg cumel..hehe..sbb kkk pn dpt music box kaler pink taw time bufday ritu..yeay..so farra pn mst dpt kaler fink jgk kn..hehe..hope btol la tekaan tu..hehe..

2.hehe..heppy bufday farra..akk doa supaya farra jadi anak yg solehah dan idola kpd bkal adek2 fara nnt ye..& wish all the best to farra continue life with full of joyyy..:D..

Dzanie berkata...

sure ada toys dlm kotak tu...

Happy Birthday Fara...semoga fara sentiasa ceria dan akan menjadi anak yang solehah serta berjaya di dunia jua akhirat hendaknya..insyallah,amin...:)

Mama Farra dan Faris berkata...

KAWAN-KAWAN TQVM SBB JOIN..

TP TOLONG SPESIFIK apa benda dlm kotak tu yer...cth teddy bear


SAYANG SEMUAAA...

NURUL berkata...

bestnyerrrrr

εïз mummyHaza εïз berkata...

1. Ade toys Hello Kitty dalam tu... hehehe

2. Auntie Haza ucapkan Happy Birthday ye sayang... Jangan nakal2 jadi anak yang solehah... Jaga mama & papa baik2... InsyaAllah.. wink2!!

Pembawa_Wacana berkata...

1.Hello Kitty kot... yang girly-girly sikit..he he he

2.Uncle PW ucapkan Hepi befday untuk Farra... Farra kene jadi budak baik taw..senyum selalu...dan gembirakan hati Papa n Mama Farra ek.. Farra nyanyi lagu ibu macam kat tv ker.. peluk sayang papa n mama Farra ker.. Farra kan budak yang pandai..Selamat hari jadi sekali lagi dari Uncle PW..:)

neni izazi berkata...

untie neni join teka skali ya Farra.
- erm...sesuatu yang comel mcm tabung or mainan from barbie or hello kitty...sesuai untuk girl la..

ucapan: semoga adik farra menjadi seorang anak solehah yang menyenangkan hati mama & baba dan blajar rajin2 tau.

sekamar rindu berkata...

salam..

comelnya adik farra tu..

**folo blog puan...***65