15 September 2011

SELAMAT HARI TUA BUATKU..

Kek aiskrim kung fu panda by farra n baba..beli surprise tu..!!!!
tau2 jer mama suka criter tu...


momotnya cik farra makan..


sopannya baba makan..:)


kain batik ni cantik betol la..i like..!!
...sapa lagi yg bagi klo tak 2 kesayangan hamba tu..


Syukur alhamdulillah kepada Allah kerana telah memanjangkan usiaku...dilimpahi rahmat kehidupan....skali lagi sy myambut besdayku pada 16 September, tarikh yg betuah..betuah dapat cuti le...hik..hikk...besday sy kan cuti umum negara ...Hari Malaysia...dlm family kita abah sy juga hari lahirnya jatuh pada 1 Mei -Hari Buruh..cuti gakkk..bestkann..mmg anak abah la katakan..

Mcm biasala en. hubby n my farra pun suka wat celebrate ....takder apa pun simple2 jer...tqvm lah buat sayang2 hamba tu..semua yg wish kat fb n sms juga...love u guys...

5 ulasan:

ibu si comel Alya berkata...

slmt hari lahir kak..

Mama Farris berkata...

tqvm mama si comel alya..

Momma Qiestina berkata...

wuuuuuuuuuuuuuuuu bestnya makngaaah dapat cakee panda..ninina nakkkk sket??

nina baru samaapai niii..nanti kita kuar makan outing2 ekkk..winduuu nak main ngan kak faya.

ashra berkata...

Happy belated birthday..
belum terlambat sgt kan.. hehe....

Moga panjang umur,sentiasa dimurahkan rezki..dan bahagia bersama keluarga terchenta..hehe.

sayangnye nak makan kek yang kiut itewww..... =p

Siti Asiah berkata...

salam kenal...
cantik la kek akak tu...:)