09 September 2011

SYOKKNYE RAYA : pART 2

Assalamualaikum dan Salam Aidilfitri...

Alhamdulillah ..tika ini kbanyakan umat Islam dah kembali ke rumah masing-masing setelah puas beraya...syukur kpd Allah kerana telah mempermudahkan perjalanan kami di sepanjang hari raya...nak criter criti raya lagi nih..klo dah ada part 1 kena la ada part 2 ...acara wajib kami beraya di dua-dua belah family....biar fair n square kan..tp belah sy yg paling ramai adik beradik mak n abah...dua hari dua malam tak abis raya.....belah Johor ada marhaban dari rumah ke rumah.. rasa meriah la...


di pagi raya ada rendang ayam, ketupat, daging masak kicap, kuah kacang special, lodeh....smua our peberet...
kami bergotong-royong memasak... mmg terbaikkk..


family pic Kluangs raya ke-2 ...by NIKON DSLR mama QIES
pun TERBAIKKK..


pic family Sepangs raya 1....by hp baba Farris...

gambo sy sefamily...yg bj ijau tu anak-anak sedara (yaya n jaja ) ..mereka nak jugak enterpreme...he..he budak oh budak...tak bagi nnti muncungg...:)




oke ....nnti sambung lg ehh ...nak pg open house raya kat skolah sy pulakk..tema biru sefamily lagik ..

ta..ta :)

2 ulasan:

ashra berkata...

suka gambo satu famili biru tu.cantik dan harmoni je.heheoni je.hehe

Mama Farra dan Faris berkata...

tq..tq ..sy pun suker ..[:D]

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?08752eaa4003a2ca6ba5d6ab2b863888