21 Disember 2011

Johor Premium Outlets ..perghhhh

Map to JPO

GAP Kids-antara jenama kesukaanku


ramainya orang... ramai Singaporean nih..Johor syurga shopping mereka


unik designnya...dalamannya berkonsepkan santai..kat kl rasanya blum ada konsep nih....

haa..butik DKNY tu..juga faveretku...


VINCCI tuuuu...


Salam...

Baru ni kami berkesempatan menziarah ke rumah adik lelaki sy di Skudai.....Pak Uteh panggilannya...bestnya...dapat kami pergi ke Johor Premium Outlets (JPO) kat Kulaijaya tu...

Mula-mulanya sy tak badget la tempat ni best sangat..tapi bila sampai jer KAGUMMM...sebenarnya dah biasa pg tempat mcm ni kat KL tapi JPO yang ni serius besttttttt......


Ada 80 jenama tip-top n fofular dari seluruh dunia..cari apa jer la brand semua ...butik Micheal Kors, Gucci, Armani, Burberry, Nike, Padini, Adidas, Zegna dan banyaaaaaaaaaaaak lagi kat sana.....................pendek kata kalau nak beli barang branded banyak choice n dengar kata harga pun ok .....adik sy beli kasut kat Kluang RM200 kat sana harga cuma rm150 ...hah nyesal dia rasa..

Ala sy kat sana cuci mata jer sbb masing-masing kefenatan jalan-jalan ......besar sangat la tempatnya dan ramainya amat orang...orang Singapore jugalah yg untung shopping kat Johor ni...

Memang sy nak pg sana lagi sbb tak puas lagi round-round.....

Nak parking pun senang sbb kawasannya luas dan yg best takat ni free charge parking ....

5 ulasan:

Momma Qiestina berkata...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sgt jeles makngah dah smpi JPO!

nanti kita pegi lagiiiiiiiii jommm!!

Jendela Hati berkata...

syurga soping nie

Mama Farris berkata...

mak uda besttttttttttt....nnti kita berpoya lagik kat sana sambil bawak duit sekantong...


jendela hati...


memang sorgaaaaaaaaaaa

ashra berkata...

belum berkesempatan pergi.sbb bersalin nanti baru balik JB...hehe.

murah eh?..ishh..orang singapore la yang banyak amik kesempatan..

anisalya berkata...

akan ke sini jgk 1 hari nnt.