06 September 2012

Warna-Warni Raya 2012..

    kaler tema pink grey....atok mohtar cam gaya bersanding jer..he..he

asalamualaikum..


lama nya tak betemu di blog yer..dah berabuk berasapp blog sy ni..he...he..bz teramat lah..raya sana-sini...

tahun ni bestlah...smua family di kluang dapat bekumpul bersama..first raya jer terus pusing keliling Batu Pahat dan Parit Raja Johor..senak perut makan sana-sini..tapi best dapat jumpa sedara-mara yang lama dah tak berjumpa...setahun sekali baru dapat jumpa..walaupun penat dan jalan jem tetap happy...itulah berkatnya Hari Raya..kami berkonvoi dua kereta...macam-macam kerenah maklumlah bawa anak-anak buah yang masih kecil....sampai gelang emaspun habis tercicir tah kemana...ha..ha..

Pas tu raya kami diteruskan dengan menjelajah ke rumah kawan-kawan dan sedara mara di Melaka dan di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur...


Alhamdulillah ..ni masih mood beraya...Sabtu Ahad ni lagilah dengan open house kat skolah dan rumah kawan-kawan..

apa citer raya uolls...





4 ulasan:

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Pink???Cantik tp jarang llaki mau pakai baju melayu kaler pink nih..:D

Jering Daily berkata...

Salam..

Nice Blog..Kami follow di sini..
Harap tuan tanah dpt melakukan perkara yg sama di blog kami..

http://jeringdaily.blogspot.com

Mama Farris berkata...

yelah kak azzatie..mrenarik gak pan akak tu..tp pikior dulu yer

ashra berkata...

Wah..pinkish...

Tapi kan...tak puaslah gambo kecik..hehe..letak saiz large,dapat kenal2 famili mama ni..hehe

Selamat hari raya.
Maaf zahir batin.... :)